“If people concentrated on the really important things in life, there´d be a shortage of fishing poles”  Doug Larson

“If people concentrated on the really important things in life, there´d be a shortage of fishing poles”

Doug Larson

Bolga er midt i skjærgården og fiske er en av hovedaktiviteten å bedrive når du besøker Bolga Brygge. Skjærgården er urørt natur med et sterkt fiskebestand. Dette gjør at «hot spots» er i umiddelbar nærhet. Vi får stadig fangst som store kveiter, torsk, uer og sei.

Havfiskeguiding

Bolga Brygge tilbyr for sesongen 2019, havfiskeguiding med Edward Holm. Edward er 26 år og studerer til å bli fiskeguide på Forshagaakademin i Värmland i Sverige. Edward, som har hovedansvaret for fiske på Bolga Brygge er en hyggelig kar med god erfaring. Han kan lede guidede turer på jakt etter den store fangsten som gjemmer seg i havet i Bolgas skjærgård og ute på storhavet. Han har full oversikt på været, havstrømmer og vet om hotspots for blant annet kveite, storsei og torsk, da han følger opp fangstrapporter på Bolga hver eneste dag. Vil du ha en fordel til en vellykket fisketur kan du bestille Edward en hel dag for 2000 NOK,og 1000 NOK for en halv dag. För bokning av havfiskeguiding kontakta oss här.

Båter

På Bolga Brygge bruker vi i hovedsak to båttyper.
Dolmøy har cabin og en lengde og bredde som gjør den svært godt rustet til hardt vær. Båten har 90 hestekrefter og fastmonterte kartplottere.
Kvernøy er med sin robuste konstruksjon en stødig båt med meget gode sjøegenskaper. Standardmotor med 50 hk og fastmontert kartplotter.

Eget renseanlegg

På Bolga Brygge har vi selvfølgelig eget rense og sløyerom der du kan ta vare på dagens fangst. Vi har også et stort antall frysere i umiddelbar nærhet.

Referanser

Vi har vært så heldige å ha hatt besøk av både nasjonal og internasjonal presse. Her er noe av det de skriver om oss.

Havfiskeguiden

Din tur

Den tyske sportsfiskeren Peter Gesien

Sikkerhet

Sikkerhet har høyeste fokus for oss på Bolga Brygge. Utlevering av redningsvester og annet redningsutstyr vil bli gjort ved hver fisketur