MØTER OG FESTLIGHETER

Bolga Brygge har som mål å være en god aktør for opplevelser i Meløy.
Vi skreddersyr din opplevelse, enten du er privatperson eller som
en del av en gruppe eller med din bedrift.

 

Kick-off 

Ønsker du å gi dine medarbeidere en fantastisk start på et prosjekt eller det nye året, og samtidig gi de en opplevelse som garantert blir den nye snakkisen på kontoret?

Vi tilbyr:
RIB-turer til Svartisen, Klokkegården, rundt i skjærgården eller andre vakre steder i Meløy.
Fisketurer i Bolga Brygges båter med guide om bord. Servering av fangsten.
Landgang  i skjærgården, der vi tenner bål, bader og soler oss på en av våre mange paradisstrender
Fjellturer som passer for alle.

Kurs og konferanse

Vi arrangerer gjerne kurs og konferanser på Bolga Brygge. Vi har et møterom for opptil 12 personer, og kan rigge om restauranten til en konferansesal som tar hele 55 personer. Vi har selvølgelig trådløst internett, prosjektor, tv-skjerm, kaffe, te, mineralvann, pausesnacks, notatblokk og skrivesaker.

Vi er selvfølgelig tilgjengelige dersom du skulle trenge assistanse.

 

Selskap og julebord

Ønsker du et hyggelig selskap i moderne lokaler med naturen som nærmeste nabo, anbefaler vi å holde selskap eller julebord på Bolga Brygge. Menyen blir selvfølgelig tilpasset deres behov og ønsker. Vi serverer hjemmelaget mat, selvfølgelig med fokus på havets delikatesser, dertil egnet drikke. Betjeningen har årelang erfaring med servering av store selskaper. Alle eventuelle allergier vil bli ivaretatt.

BRYLLUP

Bryllupsdagen er en gledens dag for alle brudepar. Vi vil svært gjerne være vertskap for den store dagen. Bryllup hos Bolga Brygge har sjel og omgivelser som du ikke finner andre plasser. Det er et koselig bedehus på Bolga der vielsen kan finne sted, og hos oss blir det servert mat etter deres ønske.

Medbrakt drikke godtas ikke. Fra mai til august er det stor pågang, så dersom du går i giftetanker bør du være tidlig ute med bestillingen.

 
 
 
 

 
 

Vi skreddersyr ditt eget arrangement